Jednodnevna duhovna obnova u župi “Uzašašća Gospodinova”

Milosrdno Srce Milosrdno Srce Jednodnevna duhovna obnova u župi “Uzašašća Gospodinova”

Milosrdno Srce

Jednodnevna duhovna obnova u župi “Uzašašća Gospodinova”

Draga braćo i sestre u Kristu!
Pozivamo vas na jednodnevnu duhovnu obnovu koju organizira župa “Uzašašća Gospodinova” u suradnji sa Katoličkom obiteljskom udrugom “Milosrdno srce”.

Tema duhovne obnove je: UČITI KAKO ODGAJATI!,  a održat će se u srijedu 03. svibnja 2017. godine u crkvi „UZAŠAŠĆA GOSPODINOVA“ u Novom Travniku.

Predvoditelj je don Goran Kosić, ekonom i perfekt u Vrhbosanskom bogoslovnogom sjemništu u Sarajevu.
Don Goran je rođen 14.11.1985. u Brčkom. Najstariji je od dvojice sinova Mate i Marice rođ. Stanić. Osnovnu školu je završio u Boku, a srednju u KŠC „ Petar Barbarić“ u Travniku. Teološki studij je započeo u Sarajevu, a završio na Institutu Družbe Isusove na zagrebačkom Jordanovcu. Za đakona svete Majke Crkve ga 27.11.2011. godine redi uzoriti Vinko kardinal Puljić nadbiskup Crkve Vrhbosanske. Đakonski praktikum obavlja u župama Oštra Luka Bok i u župi Presvetog Trojstva – Novi Travnik. Za svećenika Vrhbosanske nadbiskupije je zaređen u sarajevskoj prvostolnici 29. 6. 2012., a mladu misu proslavlja 22.7. iste godine. Službu župnog vikara je vršio u župi sv. Antuna Padovanskog u Žepču. U kolovozu 2013. nadbiskup ga imenuje župnikom župe sv. Ivana Krstitelja – Bijelo Brdo i upraviteljem župe svetih Petra i Pavla – Kulina. U isto vrijeme upisuje i postdiplomski studij iz Dogmatike pri KBF‐u u Zagrebu. Nadbiskup ga u kolovozu 2016. godine stavlja na službu ekonoma i perfekta.
Program  duhovne obnove započinje u 15,30 molitvom Svete krunice. Pored domaćina don Marinka i predvoditelja misnog slavlja Don Gorana,  pripravni za dijeljenje sakramenta Sv. Ispovjedi bit će i don Jure Gavranović.
Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovakvih susreta i rado nam se pridružiti.
Božji blagoslov
KOU “MILOSRDNO SRCE”
PLAKAT DUHOVNA 05.2017

  • travanj 29, 2017

Copyright © 2010 - 2015 milosrdno-srce.com. Sva su prava pridržana.