Dvodnevna duhovna obnova u Novom Travniku

Milosrdno Srce Milosrdno Srce Dvodnevna duhovna obnova u Novom Travniku

Milosrdno Srce

Dvodnevna duhovna obnova u Novom Travniku

Draga braćo i sestre u Kristu!

Župa “Presvetoga Trojstva” u suradnji sa Katoličkom obiteljskom udrugom “Milosrdno srce” organizira dvodnevnu duhovnu obnovu koja će se održati u srijedu 05. i četvrtak 06. Listopada 2016. godine u crkvi „PRESVETOGA TROJSTVA“ u Novom Travniku.

Predvoditelj duhovne obnove je don Josip Radić, rođeni Kuprešak koji dolazi iz Zadarske nadbiskupije, iz župe Polača kraj Benkovca. Don Josip je rođen 02.Travnja 1965. godine. Nakon školovanja kao znanstvenik ekonomist obnašao je službu savjetnika u Hrvatskom ministarstvu prometa i veza. Usprkos blistavoj  karijeri i već zgotovljenim planovima o vlastitoj obitelji odlučuje svoj život posvetiti Bogu na najizvrsniji mogući način, kao pastir Njegovog stada. Osnivač je Euharistijske zajednice Srca Isusova i Marijina, koja okuplja braću i sestre različitih duhovnih staleža sa nakanom da si budu podrška na putu rasta u pravovjernosti i predanosti Gospodinu, tj. u svetosti. Cijeli svoj život je podredio tom Božjem pozivu, posvećenju svih duša te nastoji duhovni život živjeti na jedan intezivan način kroz poniznu molitvu, pokoru i djela milosrđa.

Don Josip je odlučio prevaliti dugi put i doći upravo nama, vjernicima iz Novoga Travnika i okolice i progovoriti o tome: „KAKO POSTATI MILOSRDAN!“

Pozivamo vas da nam se pridružite te kroz kateheze, sakramente Sv.Ispovjedi i Euharistije i molitvu pred Presvetim povirite u svoju nutrinu, da otvorite svoja srca i susretnete Gospodina jer samo u Njemu možete postati milosrdni.

Program duhovne obnove i prvi i drugi dan započinje u 17,30 molitvom Svete krunice nakon čega slijedi Sveta Misa, Klanjanje pred Presvetim i kateheza. Pored domaćina don Ante i predvoditelja misnog slavlja don Josipa, duhovnoj obnovi će prisustvovati  nekoliko svećenika koji će biti na raspolaganju za Sv.Ispovjed.

Tko želi duhovni razgovor s don Josipom može se prijaviti na broj organizatora.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovakavih događaja i uvažiti don Josipov trud te nam se pridružiti.

Božji blagoslov!!

plakat-don-josip-final

Slika Don Josip – preuzeta sa stranice http://www.medjugorje-info.com/

  • listopad 2, 2016

Copyright © 2010 - 2015 milosrdno-srce.com. Sva su prava pridržana.